Twentelight Festival

Vanwege de huidige corona maatregelen kunnen wij helaas Twente Light dit jaar niet door laten gaan. Alle mensen die tot nu toe een ticket hebben gekocht zullen binnen enkele weken automatisch hun geld terug gestort krijgen. We onderzoeken nog of we begin 2021 -binnen de corona regels van dat moment- toch nog iets kunnen organiseren als voorproefje voor Twente Light 2021-2022. Voor 2020 moeten we helaas het licht uit doen

Koop kaarten

Reserveer een tijdstip voor binnenkomst

Er zijn vaste momenten op de dag dat je naar binnen kunt, deze momenten zijn gebonden aan een maximaal aantal bezoekers. Elke bezoeker (dus ook kinderen onder de 3 jaar) dient bij entree tot het park in bezit te zijn van een reservering voor een tijdstip. Dit is alleen het tijdstip van binnenkomst, je kunt zo lang blijven als je wil.

Online ticket verplicht

Jij dient in het bezit te zijn van een online entreeticket. Wij verkopen geen tickets aan de deur. Print jouw eticket en tijdstip reservering uit zodat wij deze veilig kunnen scannen en goed afstand kunnen houden. Mocht je niet in het bezit zijn van een printer zorg er dan voor dat je jouw tickets op de mobiel kan tonen.

1.5 meter afstand

Wij verzoeken jou om bij Twente Light 1,5m afstand te houden van andere bezoekers. Twente Light is hier op ingericht, er is veel ruimte. We houden het natuurlijk ook in de gaten zodat iedereen een veilig dagje samen uit kan beleven. Volg daarom altijd de aanwijzingen van medewerkers op.